Nastavitve piškotkov

 

 

 

NEPREKOSLJIVO UČINKOVITA

KREMA CELL PREMIUM ICON EYE CREAM WITH VIN-UP-LIFT

Preizkusite doslej najnaprednejšo kremo proti
staranju, zasnovano za predel okoli oči, irn
razvajajte najnežnejšo kożo obraza s švicarskim jamstvom kakovosti v obliki kreme cell premium. Na predelu okoli oči je koža še posebno tanka in občutljiva. Ponavljajoča se mimika jo lahko z leti še dodatno oslabi. Koža okoli oči je med predeli, ki so najbolj izpostavljeni okoljskim vplivom, soncu in naravnemu staranju. Ko koža izgublja volumen, lesk in sijaj, se hitro povesi in nastanejo črte in gube. Krema cell premium icon eye cream je nega proti staranju nove generacije in vsebuje prvovrstne sestavine, ki so plod znanstvenega dela z rastlinskimi matičnimi celicami. Inovativna botanična moč
učinkovine PhytoCellTec forte Dr. Gerny, ki je obogatena z izvlečki matičnih celic grozdja in alpske vrtnice, prinaša neverjeten učinek.
Krema cell premium icon eye cream vsebuje sestavino Vin-up-Lift, pridobljeno iz najboljšega švicarskega ledenega vina. Kožo napne in dvigne takoj po nanosu in ji podari mladosten, svež in vitalen videz. Blaži drobne črte in gube in ob redni uporabi koži podarja svežino, gladkost in sijaj.

MPC/EUR

440,00