Nastavitve piškotkov


LPG MEDICAL

 

  

DO POPOLNE POSTAVE ALI SIJOČEGA OBRAZA - S POMOČJO LPG TEHNOLOGIJE

LipomasažaTM


Lipomasaža je povsem nekirurška rešitev za trdovratno maščobo, celulit in povešeno kožo. Lipomasažo je najbolje kombinirati skupaj s telesno vadbo in zdravo prehrano, saj tako dosežemo najboljše rezultate. Lipomasaža aktivira receptorje maščobnih celic in v njih sproži sproščanje maščob. Zraven tega spodbuja še krepitev tkiva, raztaplja nakopičeno maščobo, zgladi jamice v koži in spodbuja izmenjavo tekočin.

 
Lipomasažo izvajamo le z LPG aparati (Cellu M6, Integral, Lipo M6). Masažo lahko izvaja le strokovno usposobljen terapevt, ki klinično potrjeno metodo lipomasaže prilagodi vašim individualnim potrebam. Terapija traja cca. 35 min. Za preoblikovanje telesa je potrebno 12-15 tretmajev. 

Bistvo hujšanja z lipomasažo je predvsem v dejstvu, da lahko shujšate le v določen del telesa, kar pomeni, da vsi ostali deli ostanejo isti. Za razliko od normalnega hujšanja, kjer se pomanjšajo tudi tisti deli, ki sploh niso bili problematični.

 Lipomasaže se poslužujejo tudi številni moški, saj jim pomaga pri odstranjevanju odvečne maščobe na bokih, maščobnih oblog na trebuhu in tudi pri preveč ohlapnem prsnem košu. Lipomasaža tako tudi moškemu pomaga pri hujšanju in pri učvrstitvi telesa.

 

 

         Endermolift™

 

Endermolift je masažna tehnika, ki so jo razvili v francoskem podjetju LPG. S pomočjo rahlega ščipanja spodbudimo nastajanje novega kolagena in elastina, zaradi zgostitve in odebelitve povrhnjice se zmanjšajo pore, odpravimo podočnjake, kolagensko strukturo postane bolj čvrsta in izboljšamo elastičnost kože. Endermofit koži povrne svež ter mladosten videz in gube postanejo manj vidne.

Endermolift je primeren tudi za moške.

   

 

Za naročilo pokličite 051 311 911 ali nas obiščite v studiu.

Video     Cenik     Galerija      Prodaja in zastopstvo     Prodajni katalog LPG


 

Obiščite nas tudi na Facebooku