Nastavitve piškotkov

ZA NAKUP MASAŽE KLIKNI NA:

TEAM2001.SI/BEAUTY-SHOP


Klasična masaža

je masaža, ki s pomočjo različnih masažnih prijemov sprošča napete mišice telesa, po napornem delovnem dnevu. Redna masaža ohranja in dviguje telesno vitalnost, zmanjšuje podvrženost poškodbam ter odpravlja vsakodnevniu stres. Z masažo izboljšamo prekrvavitev in  pretok limfe, kar je osnova za izboljšanje presnove in zdravo telo.


Antistresna masaža

 je prijetna sprostitvena masaža, z nežnimi gibi,   vas popelje v popolno sprostitev. Masiramo celo telo, vključno s stopali in dlanmi, posebej se posvetimo  lasišču. Ta masaža sprošča mišično napetost, pospeši obnovitev telesnih energij in pomirja.


Aromatik masaža 

je masaža z  eteričnimi olji.  Eterična olja pomagajo k izboljšanju zdravja in preprečevanju določenih bolezni. Imajo aromaterapevstki učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.


Masaža v paru

je klasična masaža celega telesa za pare. Partnerja se nahajata v isti sobi in sta istočasno na masaži. Masaža v paru je enkratno darilo za vse, ki želijo presenetiti partnerja ob različnih življenskih priložnostih.

Masažo v paru izvajamo izključno po dogovoru.


Masaža glave

pospešuje prekrvavitev lasišča, sprošča mišice glave in pomaga pri lajšanju glavobola in napetosti. Masaža glave je še posebej primerna za ljudi, ki opravljajo stresno delo.


Masaža dlani in stopal

je masaža, kjer z nežnimi gibi in pritiski masiramo dlani ali stopala. Masaža dlani in stopal ne izvajamo kot refleksoterapijo, temveč kot klasično masažo. Je sproščujoča in sprosti predvsem napetost v mišicah nog in rok. 

 

 

 

 


Galerija: