Nastavitve piškotkov

DERMAFLAVON KOZMETIKO LAHKO KUPITE NA: 

TEAM2001.SI/BEAUTY-SHOP/KOZMETIKA

DermaFlavon - Dragoceni fitohormoni za zrelo, zahtevno kožo

Koža v zrelem obdobju še zlasti potrebuje posebej izbrano nego z dragocenimi in hranljivimi učinkovinami. Vidni znaki za zrelo kožo so suha, medla kožna slika, ki več ne skriva črt in gubic. Vzroki za to so zmanjšanje proizvodnje hormonov, razgradnja kolagena, stanjšanje debeline kože, tvorjenje starostnih madežev in izguba sposobnosti kože, da veže vlago. Fitohormon genistein (pridobljen iz soje), ki je vsebovan, občutno deluje proti tem spremembam. 

        

DermaFlavon Phyto Lifting Cream (50ml)

Anti-aging obrazna krema se priporoča za zrelo, zaradi svetlobe predčasno postarano in suho ter zelo suho kožo. Vsebuje aktivne sojine izoflavone, koencim Q10 in izbrano aminsko mešanico.

 

 

DermaFlavon Phyto Lifting Balm (50ml)

Anti-aging balzam za obraz za zrelo, zaradi svetlobe predčasno postarano in suho kožo s svojo lahko formulo občutno zmanjšuje učinke predčasnega staranja. Sojini izoflavoni na osnovi liposomov, koencim Q10 in preizkušena aminska mešanica sočasno učinkujejo v globjih plasteh kože ter omogočajo učinkovito energetsko oskrbo v celicah.

 

    

DermaFlavon Phyto Lifting Eye Cream (15ml)

Anti-aging krema za oči je pravi razvajalni program za zrelo, suho in občutljivo kožo okoli oči. Nežna formula kreme ima nadvse sproščujoč učinek in hkrati nudi trajno zaščito. Kožo oskrbuje z bistvenimi hranilnimi snovmi kot so sojini izoflavoni, koencim Q10 in izbrana aminska mešanica.

 

 

    

DermaFlavon Phyto Lifting Mask (50ml)

 

DermaFlavon Phyto Lifting Mask je tako kremasta kot osvežujoča maska za obraz, ki napenja kožo ter vsebuje aktivne sojine izofiavone koencim Q10, kakovostno aminsko mešanico in vitamin E. Zreli, zaradi Svetlobe postarani ter izčrpani koži takoj daje novo energijo.

 

   

 

 

DERMAFLAVON KOZMETIKO LAHKO KUPITE NA: 

TEAM2001.SI/BEAUTY-SHOP/KOZMETIKA

Naročilo sprejemamo tudi na: beauty.effect.studio@gmail.com ali gsm: +386 51 311 911