Nastavitve piškotkov


Skinetin - inovativni anti-aging koncept s citokini

Vzrok staranja kože je negativna sprememba strukture kožnih celic. Mladostna, gladka koža sčasoma izgubi na prožnosti in vlažnosti – rezultat so črte in gube. Le 25% tega staranja kože nastane zaradi endogenih (znotraj organizma nastalih) faktorjev, za preostanek so odgovorni eksogeni faktorji kot so UV-žarki, vplivi okolja in stres. Da bi ta proces preprečili in popravili že nastale poškodbe kože, je bila razvita linija nege kože Skinetin. Melano Bronze, izvleček iz navadne konopljike aktivira zaščitno, koži lastno proizvodnjo melanina. Kompleks mlečnih peptidov – MPC™ (citokini) uravnava in stimulira funkcijo celic in ureja odstranjevanje mrtvih roženih celic, kar privede do prefinjenja kožnega reliefa.

Skinetin Moss CNH Day Cream  (50 ml)

Celično jedro, ki aktivira anti-aging

Dnevna nega Skinetin moss CNH proti staranju združuje preventivno regeneracijo jedra kožnih celic z učinkovito zaščito pred staranjem kože iz okolja in razstrupljanjem. Skinetin moss CNH predstavlja revolucionaren, učinkovit koncept proti staranju, ki temelji na zdravju celičnega jedra z inovativno biotehnologijo rastlin mahu.

Naroči kremo na: beauty.effect.studio@gmail.com ali 051 311 911

 MPC/EUR

     140,00                                  

Skinetin Moss CNH Night Cream  (50 ml)

Intenzivna regeneracija čez noč

Nočna nega proti staranju Skinetin moss CNH deluje hranilno, konstruktivno in aktivira pomembne funkcije celičnega jedra za regeneracijo kože. Kombinacija aktivnih sestavin je zasnovana za intenzivno preprečevanje staranja kože in zaščito pred škodo iz okolja. Obnavlja kožo, ki potrebuje posebno nego čez noč in deluje uravnovešeno.

Naroči kremo na: beauty.effect.studio@gmail.com ali 051 311 911

 MPC/EUR   

145,00

Skinetin Moss CNH Eye Cream (50 ml)

Zaščita in preprečevanje

Nega oči proti staranju Skinetin moss CNH intenzivno ščiti občutljivo področje okoli oči. Ta lahka krema kožo intenzivno vlaži, njen razstrupljevalni učinek pa lajša kolobarje okoli oči. Koži koristi povečana elastičnost in prožnost. V nekaj tednih se bodo gube močno zmanjšale in predel okoli oči bo spet zasijal sveže.

Naroči kremo na: beauty.effect.studio@gmail.com ali 051 311 911

MPC/EUR 

124,00 


Skinetin Moss CNH Serum (30 ml)

Aktivira jedra kožnih celic

Ekskluzivni serum proti staranju z učinkom razstrupljanja. Skinetin moss CNH Serum spodbuja presnovo v in iz celičnega jedra kožo. Lastna obramba kože se krepi z vsako aplikacijo. Serum optimizira vlago vsebnost in poveča prožnost kože. Visoko učinkovit serum se uporablja preventivno in podpira vse tipe kože.

Naroči kremo na: beauty.effect.studio@gmail.com ali 051 311 911


 

MPC/EUR 

146,00 

 

Skinetin Lip Booster (15 ml)

Vlažilno delovanje

Blaži gubice na ustnicah. Poveča volumen ustnic. Spodbuja nastanek novih celic.

Naroči kremo na: beauty.effect.studio@gmail.com ali 051 311 911


 

MPC/EUR 

60,00