Nastavitve piškotkov

Gly Clean - posebni program za nečisto kožo

           

Posnetek kože pred tretmajem z Gly Clean in po trimesečnem tretmaju (Vir: Ordinacija dr.med.H.Gerny,Zurich)

Nadzoruje prekomerno poroženitev, normalizira aktivnost lojnic, deluje protivnetno.

Gly Clean Cleanser (200 ml)

Ta blaga antibakterijska čistilna pena očisti vašo kožo do dna por. Gliko-citro kompleks, posebej neškodljiva sadna kislina z nežnim učinkom, zavira razmnoževanje bakterij. Normalizira prekomerno poroženitev in razgrajuje loj.

 MPC/EUR

     46,00                                    

Gly Clean Tonic (200 ml)

Antibakterijski tonik poživlja kožo in skrbi za intenzivno naknadno čiščenje. Blaži vnetja in preprečuje tvorbo ogrcev. Edinstvena kombinacija učinkovin iz salicilne kisline, klorheksidina in gliko-citrokompleksa občutno čisti, dezinficira in osvežuje vašo kožo.

 MPC/EUR   

46,00 

Gly Clean Gel (50 ml)

Ta aktivni izdelek s 5% oplemenitene sadne kisline (glikocitro-kompleks) izboljša relief površine vaše kože. je antibakterijski in deluje protivnetno. Nizka, kisla pH vrednost uravnava razmnoževanje bakterij in ciljno deluje proti ogrcem. Pigmentacije in pike po aknah se lahko posvetlijo.

MPC/EUR

49,00 

 Gly Clean Gel plus (50 ml)

Za zdravljenje močnih aken se priporoča antibakterijski, protivnetni in gladilni Gly Clean Gel plus. aktivni izdelek z 10% oplemenitene sadne kisline se mora uporabiti šele najhitreje po približno treh tednih privajanja z Gly Clean Gel.

MPC/EUR
 

49,00 

Gly Clean Moisturizer (50 ml)

Vlažilna krema za mastno, nečisto kožo je idealna dopolnitvena nega k aktivnima izdelkoma Gly Clean Gel in Gly Clean Gel plus. Vlažilec brez olja s klorheksidinom daje vaši koži manjkajočo vlago. Hkrati deluje pomirjujoče in preprečuje razmnoževanje bakterij.

MPC/EUR

53,00 

Gly Clean Extra Moisturizer (50 ml)

Negovalna krema s klorheksidinom vrača suhi, nečisti koži vlago, ki jo nujno potrebuje. Pomirja kožo in preprečuje razmnoževanje bakterij. Glay Clean Extra Moisturizer je optimalen za dopolnilno nego k aktivnim izdelkom.

MPC/EUR

53,00 

Gly Clean Clarifying Mask (50 ml)

Ta pomirjujoča maska z antibakterijskim učinkom pripomore koži k urejenemu, enakomernemu tenu. Koža postane občutno jasnejša in čistejša.

MPC/EUR

44,00 

 Gly Clean Express Stick  (10 ml)

Visoko koncentrirana raztopina z oplemeniteno sadno kislino zagotavlja takojšnjo pomoč pri nečistočah. ogrci, pustule, papule in vozlički se hitreje poležejo. Tekočino v praktičnem roll-on-sticku lokalno nanesemo na kožo - največkrat 1x do 2x na dan.

MPC/EUR

25,00