Nastavitve piškotkov

AminoCare - moč anti-aginga z aminokislinami in C -vitaminom

Aminokisline v medicinski kozmetiki nenehno pridobivajo na pomenu. Kot sama predstopnja tako imenovanih AHA se pridobivajo iz semen in popkov mladih rastlin sladkornega trsa ter v prvi vrsti služijo nevtralizaciji prostih radikalov v koži, posvetlitvi pigmentacij, spodbujanju sinteze kolagena in s tem bistvenemu zmanjšanju črt in gub.

AminoCare Cleanser (200 ml)

Čisti globoko v pore in zagotavlja temeljito pripravo za naslednje izdelke za nego kože. Stabilizira zaščitno masko kože. Zaradi svoje nizke vrednosti pH je čistilo idealno za bolj zrelo kožo, ki je že starana zaradi učinka svetlobe.  

Intenzivne in naravne snovi, kot so aminokisline, vitamini C in minerali morske soli, vlažijo in učvrščujejo površino kože.

 MPC/EUR

   50,00         

AminoCare Toner Mist (200 ml)

Prijeten na koži kot hladen morski vetrič - minerali morske soli in aktivne sestavine v tem osvežujočem toniku ohranjajo vlago in oživljajo zrelo ter zahtevno kožo.

Idealna uporaba AMINOCARE TONER MIST je med čiščenjem in nadaljnjo nego kože. Pripravlja kožo za dan in zagotavlja odlično podlago za vašo ličenje.

 MPC/EUR

  50,00              

AminoCare Mask (50 ml)

AminoCare Mask s 24 urnim učinkom skrbi za takojšnjo svežino! Čvrsti kožo, izboljšuje videz por in daje koži jasen, gladek in čist videz.

 MPC/EUR

75,00 

AminoCare Gel Mild (30ml)

Navajanje kože za učinkovito zdravljenje z aminokislinami poteka v kozmetični proceduri postopku postopno. Začne se s sredstvom AMINOCARE GEL MILD. Ta blagi aktivni izdelek pomirja kožo skozi prehodno obdobje in sproži prve vidne znake izboljšav.

AMINOCARE GEL MILD je primeren za vsak tip kože, sprošča, zagotavlja svežino in vlago brez draženja kože. 

MPC/EUR 

94,00

AminoCare Gel Plus (30ml)

Ta visoko kakovosten aktivni izdelek se uporablja po AMINOCARE GEL MILD.

AMINOCARE GEL PLUS učinkoviteje preprečuje znake prezgodnjega staranja kože in je primeren za vse vrste kože. 

MPC/EUR
 

96,00 

  

AminoCare Gel Max (30ml)

AMINOCARE GEL MAX je primeren za vse vrste kože. Bogat z aktivnimi sestavinami, njegova koncentrirana formula izboljša polt in jo obnovi z mladostno svežino ter elastičnostjo. Anti-aging oskrbo kože lahko takoj občutite in opazite.

Zaradi intenzivnega aktivnega učinka AMINOCARE GEL MAX-a priporočamo obdobje aklimatizacije z AMINOCARE GEL PLUS.

MPC/EUR

98,00

 Naročilo na: beauty.effect.studio@gmail.com ali gsm: +386 51 311 911