Nastavitve piškotkov

DermaFlavon - Dragoceni fitohormoni za zrelo, zahtevno kožo

Naravna hormonska hrana za kožo, spodbuja proizvodnjo kolagena, aktivno veže vlago 

        

DermaFlavon Phyto Lifting Cream (50ml)

Anti-aging obrazna krema se priporoča za zrelo, zaradi svetlobe predčasno postarano in suho ter zelo suho kožo. Vsebuje aktivne sojine izoflavone, koencim Q10 in izbrano aminsko mešanico.

MPC/EUR

100,00

DermaFlavon Phyto Lifting Balm (50ml)

Anti-aging balzam za obraz za zrelo, zaradi svetlobe predčasno postarano in suho kožo s svojo lahko formulo občutno zmanjšuje učinke predčasnega staranja. Sojini izoflavoni na osnovi liposomov, koencim Q10 in preizkušena aminska mešanica sočasno učinkujejo v globjih plasteh kože ter omogočajo učinkovito energetsko oskrbo v celicah.

MPC/EUR

85,00

    

DermaFlavon Phyto Lifting Eye Cream (15ml)

Anti-aging krema za oči je pravi razvajalni program za zrelo, suho in občutljivo kožo okoli oči. Nežna formula kreme ima nadvse sproščujoč učinek in hkrati nudi trajno zaščito. Kožo oskrbuje z bistvenimi hranilnimi snovmi kot so sojini izoflavoni, koencim Q10 in izbrana aminska mešanica.

MPC/EUR

70,00

    

DermaFlavon Phyto Lifting Mask (50ml)

 

IermaFlavon Phyto Lifting Mask je tako kremasta kot osvežujoča maska za obraz, ki napenja kožo ter vsebuje aktivne sojine izofiavone koencim Q10, kakovostno aminsko mešanico in vitamin E. Zreli, zaradi Svetlobe postarani ter izčrpani koži takoj daje novo energijo.

MPC/EUR

70,00